Uw pasfoto in Utrecht binnen vijf minuten klaar

U bent op zoek naar mogelijkheden om een pasfoto te laten maken in Utrecht? Maak dan kennis met Studio Black&White, waar altijd een professionele fotograaf voor u klaar staat. Uiteraard maken wij officieel goedgekeurde pasfoto’s en zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk tot uw beschikking heeft. Bel gerust op om een afspraak te maken of neem contact op voor meer informatie.

Of u nu een pasfoto nodig heeft voor een paspoort, identiteitsbewijs of OV-kaart, u kunt in onze studio terecht. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto voldoet aan alle wettelijke eisen. U kunt hierbij denken aan de juiste gezichtsuitdrukking en achtergrond, maar ook de belichting moet juist zijn. Daarnaast moet de kwaliteit van de foto zeer hoog zijn. Wij beschikken over een moderne studio en alle benodigde apparatuur om dit te realiseren. Kortom, u hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt de pasfoto voor al uw officiële documenten gebruiken.

Pasfoto UtrechtKlaar terwijl u wacht

Laat u uw pasfoto bij ons in Utrecht maken? Dan zorgen wij ervoor dat dit binnen vijf minuten klaar is. Dit is ideaal wanneer u haast heeft. Als extra service kunnen wij de pasfoto ook digitaal aanleveren, waardoor u nog sneller klaar bent! Wij hanteren bij het maken van de pasfoto een 100 % goedkeurings- & tevredenheidsgarantie. U kunt ook gerust uw kinderen meenemen, wij fotograferen zowel jong als oud.

Wenst u meer informatie of wilt u langskomen voor een nieuwe pasfoto bij ons in Utrecht? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website.
Contact  Info & prijzen

Fotostudio Utrecht | Portretfotograaf Utrecht | Pasfoto Utrecht | Portretfotograaf | Fotograaf Amersfoort | Fotowinkel Utrecht | Fotograaf Utrecht

Website & marketing: RealGen